Post by indiporapa on Feb 21, 2022 15:15:00 GMT 9.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blossom Blast Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blossom Blast Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begaliniai kristalai nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ Blossom Blast Saga 2022 version ▞▞▞
Žaidimas labai patiko, kol gavau atnaujinimą ir praradau visą žaidimą ir visą progresą. Prisijungiau prie FB kaip visada ir net negavau žaidimo. Kažkur buvo tokio lygio 200-aisiais. Norėtųsi sužinoti, kas atsitiko.
Po tiek metų vėl pradėjau žaisti šį žaidimą ir liūdna matyti, kad jis nebėra tas pats. Anksčiau jis turėdavo tam tikrą garso efektą, kai braukai per gėles, dabar nebe. Kokia gėda.
Tai nuostabus žaidimas, patinka jo gražiai atlikta grafika! Dėkojame, kad įdėjote savo gėlių krepšelių nuotraukas didesnes. Negalėjau gerai matyti, iš pradžių jie buvo šiek tiek per maži, bet dabar atrodo tobulai. nekeisk, tegul taip ir lieka, labai ačiū!
Man labai patinka šis žaidimas. Žaidžiu, kai tik galiu. Aš pykstu dėl vieno dalyko, kuris neatnaujina šio žaidimo vis daugiau ir daugiau blossom blast saga supamo žaidimo. Man labai patinka šis žaidimas. Labai geras žaidimas, tačiau nėra linksmų žaidimų. Užpakalis Tai vienas geriausių, skiriu penkias žvaigždutes.
Labai trikdo... Trūksta kasdienės dovanos, dūzgia bitė, kuri pažaidus 18 kartų suteikia pastiprinimo, taip pat trūksta po atnaujinimo.. žaidžiu beveik 3 metus.. tai atnaujinimas mane labai nuvylė.
tai yra mano mėgstamiausias žaidimas daugiau nei 3 metus, bet dabar prarandu susidomėjimą juo dėl to, kad žaidžiant ekranas nuolat užšąla ir nuo paskutinio atnaujinimo negalime nei siųsti, nei gauti gyvybės. taip pat margučių nebėra..... ar galima tai pataisyti?
Įdomus labai žaidimas
Šis žaidimas buvo nuostabus PRIEŠ jį atnaujinant, priversdamas mus iš naujo paleisti žaidimą, kuris dabar vėluoja, stringa ir užstringa, todėl žaidėjas buvo verčiamas iš naujo paleisti įrenginį. „Atnaujinimas“ tik sugadino nuostabų žaidimą, todėl jis tiesiog nuliūdino. Prašome pakeisti jį atgal!!!
Šis žaidimas visada nori, kad atnaujinčiau. Paskutinį kartą taip dariau, jis negrįžo ir nebegaliu žaisti. Labai apmaudu,
Man patiko žaidimas, bet dabar negaliu grįžti į kitus lygius ir esu nusivylęs, nes negaliu pagerinti ankstesnių lygių
Šis žaidimas yra puikus. Man tai patinka. O labiausiai „nekenčiu“ yra tai, kad jo negalima leisti per visą mano telefono ekraną, t. y. A6 plius. Prašau pataisyti tai.
labai erzina tai, kad praradau visus savo lygius (400 ), kai turėjau iš naujo nustatyti planšetinį kompiuterį ir pastebėti, kad atlikęs 70 lygių negaliu priimti ar siųsti gyvybės. Paskutinį kartą pabandysiu įkelti iš naujo, jei tai neleis man žaisti tinkamai, neturėsiu kito pasirinkimo, kaip išeiti iš šio žaidimo
Praėjusį mėnesį nusipirkau prekę šiame žaidime, bet negaliu jos gauti. Kai daugiau nei du kartus siunčiu el. laišką į blossom blast saga, jie tiesiog atsiunčia man makro laišką. Aš tikrai nusivylęs.
Puikiai
Užstrigo. Aš žaidžiau šį žaidimą ilgą laiką. Kurį laiką įstrigo sunkesniuose lygiuose, bet galiausiai juos įveikiau. Aš buvau įstrigęs tame pačiame lygyje. Tiesiog nebežaisiu. Kai žaidimas tiesiog erzina, nėra prasmės jį žaisti.
Grand Theft Auto: Vice City እንቅስቃሴ ያለባቸው csun
Kas atsitiko mano programai, aš žaidžiau su draugais, kas nutiko jiems, atrodo, kad žaidime „Kodėl“ daugiau nepasiekiu
Nustokite imti žemėlapį, kai prisijungiu su savo King paskyra. 2 žvaigždutės, kol tai bus išspręsta
Įdomus žaidimas, tačiau kūrėjai pašalino galias. Lyg žaisčiau už dyką. Pataisykite žaidimą, kad galėtume uždirbti atlygį. PRAŠAU!!
Neskyriau 5, nes nieko nėra tobulo. Norint uždirbti žvaigždes, reikia duoti daugiau taškų. Daugumą lygių galiu gauti tik 1 žvaigždutę ir tai pabandęs KELIS kartus.
Tai paprastas žaidimas, sakydamas paprastas aš neturiu omenyje lengvo. Tai sudėtinga, tačiau jame nėra tų ypatingų įvykių, išpardavimų ar nieko, kas kas 5 minutes iškyla jūsų veide. Man patinka tai. Galiu tiesiog įdėti žaidimą. Tai nėra pernelyg sudėtinga, kaip ir daugelis kitų žaidimų.
Kai kuriais lygiais tai smagu, bet kai kurie yra šiek tiek sudėtingi, aš nekenčiu praleisti tiek daug laiko viename lygyje 🤔.
man patinka žaisti žaidimą. Man nepatinka, kad nė viename iš 3 King žaidimų, kuriuos neseniai žaidžiau, nėra mygtuko „Išeiti“. Aš juos visus ištryniau iš savo telefonų. Konkrečiai „Blossom“ jie norėjo, kad prisijungčiau ir išsaugotume žaidimą prieš priimdami gyvybes iš draugų. Sistema nepriėmė mano slaptažodžio. Du kartus iš naujo nustatiau slaptažodį ir jis VIS VIS nepriima mano slaptažodžio.
Myliu šį žaidimą!!! Pumpurų žydėjimas ir daiktų naikinimas yra labai malonu!!!!!! Nori nuliūdinti? Žaisk šį žaidimą!! Gėlės tokios gražios! Dėlionės yra sudėtingos!!
Blossom Blast Saga Grand public pcle
Tai paprasta, tačiau sukelianti priklausomybę, kad ir kokie sunkūs būtų lygiai, norint jį įveikti nereikia per daug bandymų ir puiku leisti laiką su
Man labai patinka šio žaidimo koncepcija, bet jis tampa per sunkus per greitai. Nėra tikro būdo užsidirbti daugiau galių ar aukso. Greitai sudeginsite savo gyvenimus, o jūsų jėgos nepasiūlys tikros pagalbos. Būtų geras būdas užsidirbti priedų. Pašalinau po kelių dienų, nes pavargau kovoti su kiekvienu lygiu po maždaug 50 dienų. Žemesni lygiai yra paprasti ir įdomūs dėl mielos grafikos, be jokios galimybės gauti papildomų dalykų, kurie padėtų tapti varginančiu ir mažiau maloniu.
Šis žaidimas yra puikus, nors aš esu vaikinas, lol, man patinka rts, ir jis yra toks žanras. Tiesiog neskubėkite ir pagalvokite apie judesius. Turite pabrėžti, jei norite eiti tokiu būdu, galite apskaičiuoti, koks būtų geriausias žingsnis. Apskritai rekomenduočiau visiems, kurie mėgsta rts ir kombinuotus žaidimus.
Tai buvo 5 žvaigždučių žaidimas, kol jie jį sulaužė. Dabar vartotojai negali atkurti senų lygių arba apskritai matyti savo pažangos. Naudojimas įstrigo. Deja, pašalinama.
Šis žaidimas yra smagus. Bet tai mane nutraukia, kai bandau baigti savo lygį. per daug trukdžių ir skelbimų. Duodu 1* Sherri Lawrence
Blossom Blast Saga Įprastos temos gub
Anksčiau man labai patiko šis žaidimas, bet po atnaujinimo praradau visą susidomėjimą. Jis atrodo taip vaikiškai ir negavau dienos premijos. Turiu ištrinti žaidimą.
Šis žaidimas sukelia priklausomybę ir jį lengva žaisti, todėl laikas neabejotinai prabėga greitai. Vienintelis blogas dalykas, kurį galiu pasakyti, yra tai, kad aš visada duodu žmonėms gyvybes, bet kai prašau žmonių gyvybės, retai jų gaunu...
Blossom Blast Saga Jocuri obișnuite lgf
Įdomus žaidimas, bet „dovanos“ yra menkos, nes norint jas panaudoti, turite išleisti savo auksą. Būtų puiku gauti kažką, ką iš tikrųjų būtų galima panaudoti sunkiai, neperkant daugiau aukso. Godus!
Šis žaidimas yra juokingas! Niekas niekada neveikia vienodai iš vieno lygio į kitą. Paukščiai sulaukia 3 smūgių arba 1 ar 4 gėlės ne visada sprogsta, net jei yra puiki grandinė, jie tiesiog SUSTOJO. Kasdieniniai prizai yra menki ir niekada nebūna geresni, o aukso luitų, kurių jums reikia, norint nusipirkti stiprintuvus, nėra jokio būdo. Tai gali būti toks puikus žaidimas, bet prarasti lygį ir per daug, nes gėlės nešokinėja taip, kaip kituose lygiuose, yra varginantis.
Kai paspausite žiedą, neskaičiuokite gėlių teisingai Pavyzdys Aš turiu devynias rožines klaidas, jos skaičiuoja 4, o likusios neskaičiuoja Tai toks kvailas apgaulė žaidime, kad pralaimėtumėte
Pastebėjau, kad gėlė, kuri paprastai žydi, nežydės, jei pritrūks gyvybės. Tikriausiai ketinu ištrinti žaidimą ir vengti šio kūrėjo
Kaip ir visi kiti King žaidimai, kuriuos pasiekiau aukštesniuose lygiuose, kai pasieksite aukštesnius lygius, jie iš naujo nustatomi į pirmąjį. Mažų mažiausiai apmaudu. Mėgstu visus žaidimus, bet nekenčiu trikdžių.
Mylėk šį žaidimą. Norėčiau, kad tai suteiktų jums daugiau galimybių gauti aukso luitų ir būtų puiku turėti keletą papildomų gyvybių. Žaisdamas šį žaidimą praleidžiu nemažai laiko. Tikrai puikus laiko žudikas!!
Aš myliu gėles, bet nekenčiu, kai prireikia mėnesių, kad peržengčiau lygį. Kita vertus, man patinka šis žaidimas. Puiki grafika.