(Android/iOS) Zooba: Zoo Battle Royale Game کلیدهای نامحدود تقلب می کند
Feb 21, 2022 15:21:03 GMT 9.5
Post by indiporapa on Feb 21, 2022 15:21:03 GMT 9.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
عالی فکت نت زیاد میخواد
این بازی خوبه اما چارکتور جدید گرفتم خیلی سخته من یک ماه پیش چارکتور جدید گرفتم
بازی سرگرم کننده است اما همیشه تقلب است، من ارتباط کاملی دارم و همیشه در هر مسابقه عقب می مانم و این باعث می شود که ببازم زیرا دیگران به من شلیک می کنند و من نمی توانم کاری انجام دهم زیرا معطل هستم.
بازی بسیار بد است، باگ های زیاد و مشکلات اینترنت بسیار زیاد است، بنابراین من این بازی را دوست نداشتم و جعبه دارای ماهانه 1 شخصیت بسیار بد است، فقط بازی بد وحشتناک آن می آید، بنابراین بسیار منصفانه لطفاً مشکل بین شبکه را حل کنید
سلام دو تا استاه کمیدم چون خیلی خیلی ارور میده😤 ولی در کل بازی قشنگیه دوست دارم😘😘
Zooba: Battle Royale Oyunu Aksiyon nffh
بازی قشنگیه برای این یک ستاره کم دادم چون کاش این بازی آنلاین بود.
بازی بد نیست چند اشکال دارد انصافاً سرگرم کننده و اعتیاد آور است اما چند مشکل دارد این یک بازی پولی است بنابراین شما پول دانلود را دریافت کردید اما اگر پول ندارید باز هم به نوعی سرگرم کننده است.
این بازی عالیه😍😍🤩🤩اما بخاطر این یه ستاره کم دادم چون گاهی اوقات یه چیزایی رو نمیاره😞و اینکه نمیدونم چجوری دوستمو بیارم بازی و کدش رو بزنم کسی اگه میدونه بگه سازندشم درد نکنه دمش گرم😊🌹😎
در یک مقطع زمانی به این بازی پنج ستاره میدادم، من این بازی را 2-3 سال است که احتمالاً سرگرمکنندهترین بازیای بود که در یک بازی موبایل داشتم، تنها مشکل این بود که خریدهای داخل بازی چقدر گران است. هستند اما بعد از به روز رسانی جدید وحشتناک است. وقتی احساس می کنم خیلی عقب مانده است و راه جدید ارتقا خراب است، من را به راحتی هک می کند. قبل از آپدیت، این یک بازی موبایل 5 ستاره بود، یکی از بهترین ها در حال حاضر وحشتناک است که برای من 3 است زیرا زمانی شگفت انگیز بود.
خیلی بازی خوبیه ولی همش میندازه بیرون واسه شما هم؟ اگر برای شما هم ایطوریه بله رو بزن با تشکر
Brasil Tuning 2 - Simulador de Corridas Corrida elyl
سلام من پسرم و اسمم امیرعلی امین غفوری بازی خیلی خوبیه ولی دو ستاره کم دادم چون گاهی اوقات صفحه آبی میشه و ارور میده اون وقت باز باید وایستم یه ساعت بعد برم بازی کنم ولی در کل بازی خوبیه ضرر نمیکنین اگه بریزین.
من صفحه آبی را که در وسط مسابقات من ظاهر می شود دوست ندارم لطفاً این را اصلاح کنید من پول زیادی خرج می کنم تا نتوانم آنطور که می خواهم بازی کنم.
چرا دوروغ میگی بیشور عوزی دوروغ میگه آفلاین نیست 2یا3 مرحله آفلاین بود دگه دوروق نگی فهمیدی آشقال
بازی Ur واقعاً خوب است و همه چیز دارد اما الان که میخواهم بازی کنم خطا نشان میدهد و اینترنت من خوب است
این بازی قبلاً خوب بود، اما آنها در پایان هر بازی اضافه هایی را وارد کردند و واقعاً آزار دهنده است. اضافهها نیز بسیار ناامیدکننده هستند، زیرا گاهی اوقات 10 ثانیه طول میکشد تا از بین برود و من نیز با اضافههای 30 ثانیهای مواجه شدهام. لطفاً این ویژگی را حذف کنید، راههای دیگری نیز وجود دارد که افراد میتوانند بدون ایجاد مزاحمت برای کاربران، به تماشای افزودنیها بپردازند.
این یک بازی سرگرم کننده است. من الان یک یا دو سال است که بازی کرده ام و پول زیادی را برای بازی کردن این بازی هدر داده ام زیرا اعتیادآور است. با این حال من یک پاس جنگی خریدم و هیچ امتیازی دریافت نکردم، به آنها پیام دادم و حتی پاسخ نمیدهند. بنابراین حدس میزنم 10 دلار و چیزهایم را که قرار بود بگیرم از دست دادهام
من تمام راه را امتحان کرده ام تا مشکل نت این بازی را حل کنم. حتی من شارژ خالص پرداخت کردم اگرچه اتصال خالص بسیار بسیار بد است. این ثابت می کند که فقط بازی مشکلی دارد. حتی در هنگام نبرد نشان می دهد که اتصال نت من سبز است، اگرچه گیر می کند و سپس وقتی عادی شد نشان می دهد که شما در حال کشته شدن هستید. اگر می توانستم به آن امتیاز زیر صفر بدهم، به آن امتیاز می دادم. این بازی من باید به -100 امتیاز بدهم. بچه ها میدونید معنی کلمه zooba چیه؟ این به معنای خطای اتصال خالص است.
شما می توانید کمی پول خرج این بازی کنید و همیشه ضرر کنید و فوراً کشته شوید و سلامتی را از یک نفر سلب نکنید.
انجماد بیش از حد و قفل کردن سلاح ها در وسط بازی.
خوب بود ولی بالا نمیاد 😐😕
بازیه خوبیه ولی مشکل زیاد داره بااینترنت 4G ارور میده وهنگ میکنه حجمش هم خیلی زیاده دوباربازی میکنی گوشی داغ میشه وهنگ میکنه میادبیرون
به روز رسانی بازی در حال حاضر بسیار بهتر کار می کند، هنوز هم برخی از اشکالات اینجا و آنجا وجود دارد، بدترین حالت زمانی که صفحه آبی می شود و من نمی توانم چیزی ببینم!. من از این واقعیت متنفرم که بازیکنان باید بر اساس امتیاز جام رقابت کنند و نه بر اساس سطحشان. این ناعادلانه است و بسیاری از بازیکنان از آن برای کاهش امتیاز خود برای مبارزه با بازیکنان سطح پایین تر استفاده می کنند. این باید تغییر کند
Battle Arena برای iOS آخرین نسخه | این بازی یک بازی ... Get the best from MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) and Battle Royale in
من این بازی را دوست دارم اما واقعاً می خواستم زیر دونا بات که جواهرات جامعه به جای آن یک جعبه به من دادند، من واقعاً ناامید شدم که اکنون نه دریافت کردم، اما تعجب نکردم که می توانستم پوست اولم را بگیرم، اما اصلاً این کار را نکردم.
بازی با وجود یک نقص بسیار اخیر خوب است. یک پیشنهاد برای اسکیپی داشتم که می خواستم بخرم، اما به 600 جم نیاز داشتم (One Time Offer). بنابراین من با استفاده از گزینه پیشنهادی جواهرات خریدم، وقتی این کار را انجام دادم، این پیشنهاد ناپدید شد، من بسیار ناامید و عصبانی هستم، فوراً تعمیر کنید!!!!!
خوب حرفه ای
بازی خوب است، اما یک پول نقد کامل است. در هر گوشه ای چیزهایی سر شما فریاد می زنند که برای آن پول خرج کنید. بعد از مدتی با افرادی که بسیار سطح پایین تر از شما هستند، همسان خواهید شد. علاقه مند ماندن برای مدت طولانی سخت است.
Zooba: Zoo Battle Royale Game פעולה hqw
من نمی دانم اینجا میگه این بازی آینه اما وقتی میرم داخل باید نتمو روشن کنم تا بازی بیاد لطفا اینرو درست کنید
آخه چه وضعشه با فیلترشکن هم میری باز هنگ میکنه ریدم بهتون
به نظر می رسد به محض رفع یک عیب، یکی دیگر از آنها ظاهر می شود. میلههای کامل به وایفای متصل میشوند و دائماً قطع میشوند یا هنگام تلاش برای داشتن یک مسابقه مشکل دارند. امیدوار بودم بهبود یابد اما مدتی است که ادامه دارد. بسیار ناامید کننده است زیرا قبلاً واقعاً از بازی لذت بردم.
توسعه دهندگان بدون هیچ اطلاعیه ای تصمیمات بدی را انجام می دهند.....اخیراً بازی را با کاهش بیش از 90 درصدی سکه ها در جعبه ها نابود کردند اما همان قیمت را حفظ کردند و بازی پر از اشکالاتی است که علاقه ای به رفع آنها ندارند به علاوه سرورها مزخرف است پلاس ویرایش: بازی هر روز بدتر می شود. انصافاً هرگز یک بازی با اشکالات و اشکالات مانند zooba ندیده اید. هرگز آپدیتی وجود نداشته است که باگ های بیشتری را معرفی نکرده باشد. قرار است بهروزرسانیها آنها را برطرف کنند نه اینکه بیشتر معرفی شوند. حیات وحش وقت آن است که روی تعمیر تمرکز کنید
بازی خوب است و بسیار سرگرم کننده است. اما من شخصاً به شرکت مالک zooba (بازی های حیات وحش) می گویم که احتمالاً 8 تا 9 ماه آن را بازی می کنم اما فقط 8 کاراکتر با 24 کاراکتر دارم. من سعی می کنم شخصیت را به بازی باز کنم احتمالاً 3 -5 جعبه طلا اما هیچ کاراکتری نگرفتم. id من -9b6a142e است. لطفاً اگر می خواهید به من کمک کنید. برای هر گونه اطلاعات دیگری من اکنون در لیگ نهم با 6241 جام هستم.🙏🙏
Battle Royale Games : چه کسی پادشاه باغ وحش خواهد شد؟ بازی زوبا یک بازی بتل رویال منحصر به فرد میباشد.
سلام بازی عالی هست وی من چون خیلی اینترنت لازم داره ۱ ستاره کم دادام نصب کنید 😍😍
خیلی زود به زود آپدیت میشه و یه هیون مزخرف داره اونم گاوه
همتون بچه سالم نسخه های قدیم خرج کنی ۲_جوایز قسمت رویداد رو حتی اگر نفر اول شب و حتی اگر موقع پایان زمان آنلاین باشی بهت نمیده قدمیما کاراکتر رو از اول یک میخواستی ببری لول دو ۵۰ سکه میخواست💔😐 هر لول پنجاه سکه بیشتر میخواستم اما الان ببین چقدر واس. خرج کنی دشمنانی قوی
بازی خوبیه ولی من به این سازنده ی بازی بایر فش داده شه چون یه بازی عصاب خورد کن درست کرده من لولم شه شه بعد میرم با لوله یک بازی میکنم من و تیکه تیکه میکنه اگه کردی پاکش کن برای عصاب روان خوب نیست درزم این بالاست. اسم مادرمه
عااااالییییییییی
خواستگاری نیاز به کار جدی دارد در غیر این صورت بازی بسیار سرگرم کننده است
متوست
خود بازی سرگرم کننده است! ولی!!! کاملاً غیرقابل پخش است! در حالی که در بازی ضربه بوکس معنی ندارد. پرتابه حتی شما را لمس نمی کند اما به هر حال به شما برخورد می کند. مثل اینکه برنامه نویسی برای گیم پلی خیلی دور است. نکته دوم اگر پولی پرداخت نکنید، بازی جالب نیست. شخصیتهایی وجود دارند که در مقایسه با شخصیتهایی که در حین بازی با شانس به دست میآورید، عمل میکنند. من کاملاً مطمئن هستم که پس از باز کردن قفل کارت پریمیوم، سرگرم کنندهتر میشود، اما باز هم پرداخت هزینه برای لذت بردن از یک بازی بد است.
شگفتانگیز خواهد بود، اما سرور دائماً من را در اواسط بازی قطع میکند
این بازی خوبی ولی خیلی نت میخاه بخاطر همین من دو ستاره میدم
Zooba: Zoo Battle Royale Game Action jqld
بازی خیلی خوب هست
دوستان این چه طرز صحبت هستش زشته خجالت بکشید بازی خوبیه، درسته ارور میده ولی بازی هیجان انگیز و جالبی هستش پیشنهاد میکنم دانلود کنید اگر انسان صبوری هستید زیرا ارور زیاد میدهد اگر با ارور شدید دستگاه رو ریاستارت کنید یا گوشی رو چند دقیقه بزارید روی. حالت هواپیما
خیلی باحاله ولی زود زود آپدیت میخاد
من دیگر نمی توانم حساب خود را باز کنم میگه خطا دائم من آن را در گوشی دیگرم نصب کردم و بارها قطع می شود. وقتی به ریاضی برمی گردم قبلاً کشته شده بودم. حریفان نیز برای سطح بسیار قوی هستند. حیف که این بازی قرار بود سرگرم کننده باشد. 😔😠