Post by indiporapa on Feb 21, 2022 15:24:06 GMT 9.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kirurg Simulator Igre Doktora ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kirurg Simulator Igre Doktora IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje mnogih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Kirurg Simulator Igre Doktora 2022 version ▞▞▞
Vrlo dobro osmišljena igra doktora posebno za djecu. Umjesto da igrate druge igre, možete dati svoje dijete da igra ovu igru, ovo je zabavna, ali i poučna
Arst Kirurg Haiglate Mängud Rollimängud lhl
Ovo je gubljenje vremena s kojim se Baby's može igrati
Malo reklama, ali igra je dobra
Uživao sam u igri. Ali sada sam zapeo na razini infekcije grla. više poteza nije moguće.
Surgeon Simulator Doctor Games 角色扮演 scme
Ova igra je najčudnija koja sma ja igrao
Multiplayer igra je jako lijepa. Realno zanimljiva igra za sve korisnike. Besplatne i stilizirane igre su vrlo lijepe. Bile su to nevjerojatne igre uloga. Sviđa mi se ova aplikacija. Crtana kirurgija igra
ડૉક્ટર સિમ્યુલેટર હોસ્પિટલ રમત રોલ પ્લેઇંગ krll
uopće nije dobra igra, zamrzava se cijelo vrijeme i postoji način da se pojavi mnogo oglasa na koje ne možete čak ni pauzirati igru, a da ne dobijete oglas
Pixel Gun 3D - Battle Royale Action admv
Oglasi nakon svake razine. Ali igra je sjajna.
Ova igra izgleda uzbudljivo, ali ako je dosadna, namjeravam je hitno izbrisati. Jedva čekam igrati
Ovo igra kao igra za djecu, vrlo jednostavne kontrole. Da je to sve, ne bih se zamarao ocjenjivanjem. Ali previše je slikovito za djecu i previše je oglasa. Djeci bi brzo dosadile.
Jako lijepa igra jako mi se sviđa Ova igra uopće nije lijepa u početku što sam učio da je bila lijepa, ali ne mogu ni prijeći na sljedeću razinu
Monotono bez izazova. Nisu potrebne vještine, samo povucite i ispustite, ponovite. Kada dođete do kraja jedne serije s jednim pacijentom, čak i ako ste "kupili" novo lice, zapnete na oglasu za drugu igru. Novi pacijent? Isti stari skup zadataka, sa svakim od njih. I pomislili biste da bi u opisu trebala postojati dobna skupina za ciljnu publiku: PRE-TINEJDŽERSKI DO TWEENCE.
Sviđa mi se ova igra koju sam kinder naučio puno, ali je stvarno prespora pa ću je ocijeniti s tri
Mislim da je ova igra pomalo zastrašujuća XOXO, ali sviđa mi se. Ova igra govori o liječnicima gdje možemo znati kako liječnici liječe rane. HVALA ŠTO SI NAPRAVIO OVU IGRU-!!♡
Previše oglasa ali je dobro😀😀😆
To je nevjerojatna igra, ali ima puno reklama.... Ali igrao sam puno vremena zapravo uživam u ovoj igrici..... Ali ovo mora biti unaprijed više.... Želim vam sve najbolje i radite više stvari ovako..... 👍👍👍😇
Onk
Ova igra je ossum, ali ima vrlo niske razine i igra je bila vrlo spora
Igra mi je savršena ali postoji jedan problem što ima puno glupih reklama
Ocijenio sam ovu igru kad nisam dosegao zadnju razinu. Ali sada više ne reagira na posljednjoj razini, liječio sam pacijenta, ali kako sam završio, više se nije pomaknuo. nije ni prešlo na drugu razinu, samo je ostalo tako da se ništa nije dogodilo. Zašto ne? Preporučam vam da ga instalirate, ali nije tako dobar i nije loš. Za one koji su ga napravili, ažurirajte ga
Ova aplikacija je jako lijepa. Ali možete misliti zašto je dala samo četiri zvjezdice. Beacus thare su još dodani 😥😥😥😥 U aplikaciji će doći samo ukloniti dodaj ako kliknemo da će neka stvar comm Što je ovo
Vrlo jednostavna igra, operacije koje proizvodi su tako jednostavne. Dobra igra za vrijeme prolaza za djecu, vrlo edukativan sadržaj u igrici
Jaja su najviše 6i svih vremena i nemamo problema rješavati probleme koji mogu uzrokovati bolest i 7ili bolest ili uzrok može utjecati na druge bolesti koje utječu na njihovu imunološku funkciju do određenog stanja i liječe ih liječnik i endokrinolog koji sudjelovao je i aktivan je liječnik u nizu koji može pomoći 9pacijentima i pacijentima koji to trebaju
Nisam u stanju igrati igru sam, igra vas mora naučiti kako to učiniti, a potrošio sam svoj paket za igru koliko su dosadni i oglasi su destruktivni za vas
Dobro je. Ali nije kako sam očekivao. Njegova grafika nije tako jasna. Zapravo, ponekad mi je bilo dosadno. Stoga sam mu ocijenio samo dvije zvjezdice.
Ova igra je jako loša mnogo reklama znači koja je dovraga gora igra i glazba je gora od igre, molim vas, imajte na umu da preuzimamo igru za igranje da ne vidimo reklame i ne sumnjamo da je ova igra za djecu, ali mislim da i djeca imaju glavobolja vidjeti mnoge oglase molim poboljšajte ovo samo sam mislio da ću to podijeliti s vama, molim vas poboljšajte
Ocijenio sam ovu igru s 3 jer igra ima samo nekoliko razina, a likovi su loše animirani i glazba je užasna. Ok to je to
ডাক্তার সার্জন সিমুলেটর গেমস ভূমিকা নিয়ে খেলা oxem
Ovo je vrlo lijepa aplikacija za operaciju srca. Casual igre su vrlo zanimljive. Vrlo je korisna ova aplikacija. Najbolji izbor za djecu.
Oglasi su stvarno sranje! Platite za uklanjanje! Pričamo o pljačkašima novca!
Vaša ideja je dobra. Ali igra je prespora i sve razine izgledaju kao vodič. Molimo poboljšajte brzinu i razinu...
Igra je lijepa, ali bila bi bolja bez toliko reklama jer je zbog reklama dosadna.
Bilo je zanimljivo
Igre su ok ali ima puno reklama..
Sviđa mi se, ali nema nikakvu razinu u samo nastavite igrati isto do kraja. Svaki pacijent ima isti problem
Ovo je lijepa igra, ali ima toliko mnogo oglasa, uklonite ih da nastavljaju navodnjavati
Super igrica prije dobra je
Lijepa igra, ali bi bila ljupka kada bi svaka etapa trajala duže i da je postojao nastavni dio, a dio koji igramo sami bez pomoći.
Igranje igre doktora moj je hobi. Isprobao sam gotovo vrlo vrstu kirurške igre, ali ova igra je jedinstvena od ostalih. Detalji postupka su dobro objašnjeni, vrlo informativni
Uživao sam u igri, ali treća razina ne želi raditi hvala
Nemojte instalirati samo reklameee🤬🤬🤬🤬
Ovdje su nešto pokazali i igra je zapravo drugačija, a slike koje su prikazali ne odgovaraju onim što je zapravo u igri. Jako sam razočaran i deinstaliram je.😠
Ova igra je lijepa, ali kada sam instalirao došla je samo jer je nekoliko dana kasnije stala samo škrinja je bila tu