Post by indiporapa on Feb 21, 2022 15:36:03 GMT 9.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више кључева ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Игра је добра, али побољшана графика
Веома добра игра, али када стигнете на одредиште, не можете испустити путнике. Мислио сам да ћу након ажурирања бити поправљен, али се ништа није десило. Поправите то што пре.
то је дивна игра. веома заразна. ипак препоручујем побољшање оштећења возила како би изгледало стварније. Достигне одређени ниво и виси говорећи да не реагује.
Веома добра игра, али паркинг не ради молим вас шта да радимо..?
ова игрица је сјајна
Bus Simulator : Ultimate Simuliaciniai mkf
за Индију управљање треба да буде на десној страни, механичар би такође требао бити доступан у позивној бази.
Ова игра је тако сјајна, свиђају ми се реалистичне карактеристике на њој и лако се креће аутобусом. Једна ствар која ми се није допала код коже, тако је тешко користити је. Надам се да ће ово побољшати.
игри а је врх! само сто ме непрестано избацује!!! поправите то и све ок.
Није лоше а ви што да те јединице нисте нормални КСД
Молим вас додајте више ствари у игрицу имате 1 милијарду паз шта вам казем😂🍆🍆🍆🍆
Bus Simulator : Ultimate Симулационни zren
Глупа игра, ова игра је срање и за идиоте не могу чак ни да завршим ниво који сам савршено паркирао, али пише "ПАРКИРАЈ ОВДЕ САВРШЕНО" ШТА РАДИТЕ ТАМО? ТИ МАЛИ МОЗАК
Хтео сам да прегледам ову игру са 4 звездице јер сваки аутобус има исту брзину само 120км, превише је досадна док се игра, али иначе је све добро, зато дајем 5 звездица, молим ТИМ РАЗВОЈНИКА, порадите на брзини, ваша игра ће добити популарност колико желите .
Ја ил сам луд ил незнам како да возим аутобус ја идем у игрицу неце да крене да оно вози као немозе зато једно свездца
Убаци те Реални Мењац
Било би добро да ставе волан уместо стрелице
Када желим да уђем у игрицу само учитава и друго ништа
Морам да причам о 2 ствари 1: Као да су све земље и терминали исти, нема разлике. Што није кул 2: Видео сам симулатор камиона И тамо нешто треба да додате из те апликације у апликацију за аутобус. може да отвори прозор и затвори га, има унутрашње светло и друге које можете добити из њега
Постоји један проблем са овом игром, сваки пут када покушате да паркирате аутобус након што покупите путнике и покушате да их одвезете, поправите ову грешку, онда ћу оценити пет и играти игру више
Играо сам неколико пута само да бих схватио да су све руте исте. Предлог: зашто не направите симулатор чамца
Дајем 4 звездице јер је терминал у Окланду грешка, када стигнем на одредиште Окланда и паркирам савршено и уопште не ради, ИГРА ЈЕ ОДЛИЧНА!!!, ОПУШТАВАЈУЋА ИГРА, РЕАЛНО КАО ПРАВИ ЖИВОТ, АЛИ МОЛИМ ВАС ДА ЈЕ ИГРА ОДЛИЧНА!!! РЕШИТЕ ОВАЈ ПРОБЛЕМ БУГ ПАРКИНГ У ОАКЛАНДУ. ХВАЛА ШТО ЧИТАТЕ
Ово је веома дивна игра... Заиста ради као прави аутобус... Највише ми се свиђа.. И предлажем да МОЈ фрнДз преузме то.. Тхнкуу
Вероватно сте видели да се сви жале, молимо вас да урадите нешто по том питању, одговорите нам ако сте прочитали жалбе ваших играча, ипак је игра прилично забавна.
Не могу да паркирам у овој јебеној игрици. Али ''Паркирај овде савршено'' Озбиљно сам паркирао овде савршено, али не могу да играм следећи ниво досадног дела ове игре. Али игра је добра.
Лепа апликација Да кажем да волим и путнике са њом. То је забавније јер без путника није интересантно па ми се свиђа 1. Веома забавно 2. Занимљиво са путницима 3. Цоол уз казне ако возите на 🥰светлу 4. Добро. апликација 5. Никада досадно 6. Цоол са пакетима 7. Такође волим друге игре 8. Цоол прилагођавање ствари 9. Никада нема низак ВИФИ 10. Цоол игра и волим и моје друге игре
Ова игра је досадна када одредиште и онда паркирај каже паркирај свој ауто савршено, али аутобус је савршено паркиран
Игра је добра, али треба импровизовати паркинг..зашто увек треба поново покренути игру пре паркирања аутобуса на аутобуској станици...треба да имповизујете неку 3д графику треба да буде у игри, али прво да се имповизира услови паркинга зашто ова игра нема опцију аутоматског паркинга.
Кренем да играм и увек пре него што изадјем на ауто-пут изадје ми из игрице. У сустини све остало је добро.
Паркинг има грешку, био сам паркиран савршено и још увек није радио
Свиђа ми се, али толико сам разочаран што су на мапи Уједињеног Краљевства само енглеска места. И возите погрешном страном. Поправите ово.
Свиђа ми се, али додајте бесплатан режим вожње
сасвим коректно
свиђа ми се ова игра, али мој проблем је новац, аутобуси су прескупи и новац је тако тешко зарадити, али генерално је добро, овај начин је савршен
Не волим игру
Ова супер супер игрица .много ми се свиђа. Контрола је веома лепа👍 . Али мултиплаиер није ту, мултиплаиер је плаћен, то је проблем ове игре
Супер игрица И да Ако не мозете да кренете СТИСНИТЕ ГАС или ПУСТИТЕ РУЦНУ или КОЦНИЦУ!!!! Ко хе вас уцио да возите?
Оће ми неко објаснити како да одвезем руту,возим 3 сата у круг не знам где да идем
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Estrategia hbfs
Бас сте ме разоцарали, мислио сам да не морам да платим!!!!!!
Најбоља контрола игре и подстицање потенцијалних клијената. Још увек нема еквивалентне мобилне игре. Смањено 5 звездица на 4 јер су нумере веома сличне. У САД су сви улазни, излазни и главни аутопут исти. Молим вас да погледате то. Радите на стазама које ће ова игра летети.
Мало возила
не знам где је плаи, нека ми неко објасни ову игрицу
Игрица штета катастрофа
Ово је 100 пута боље препоруцујем свима да је довнлоад нов (фаст довнлоадинг)
Смањите мало МБ
Avtobus Simulator : Ultimate Simulyasiya hwjb
Добра игра, али најновија нова верзија Паркирање на одредишту не ради као раније.
Добра игрица 😎💪🔝👍
Не могу да паркирам у првој мисији постоји проблем, покушајте да га решите
Суперрррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррртрррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр