Post by indiporapa on Feb 21, 2022 15:42:07 GMT 9.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen erőforrás-hack ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
A fizika rossz ebben a játékban. Például: a klasszikus 1,2,cd és 3-as játékokban lefelé gurulhatsz, hogy nagyobb sebességet érj el, de ebben a játékban kevesebb sebességet érsz el. YOUR TO SLOW SONIC 4!!!!!
Ezzel a megoldással vált a Sonic 4 Episode II THD mellett megvásárolhatóvá/letölthetővé a Grand Theft Auto: Vice City és a Galaxy on Fire 2™ THD is.
kérlek, tedd könnyebbé az 5. gyorsasági szakaszt Sokszor újraindítottam, hogy könnyebb legyen, és adok erre 5 csillagot, és távolítsd el a legtöbb!
Azt szeretném, ha a Sega mindkét epizódot jobb vezérléssel és fizikával frissítené. A kiváló grafika ellenére a sztori hiányzik. Még mindig remek játék.
Utálom ezt a játékot, mert még csak nem is tudom összeszedni a káosz emreldjeit. És adj több időt a speciális szakaszra.
Sonic 4™ Episode I - Legújabb Verzió Az Androidra - Letöltés Apk
A faketcjeheresarany szmekben meg' v.isarolhat6 J( 5ima" iPhone 6 4,7 huvelykes ... Gyoztes: LG G Watch i ™ □ ¥ Robotkep * Tizenhat £v (!) fejlesztes i\\ a
Sonic 4™ Episode I Arcade taps
Sonic 4™ Episode I आर्केड गेम gkdz
Lépjen be a televíziózás új dimenzióiba a Sony új Android TV™-ivel! ... Élőszereplős Sonic fan film a Blue Core Studiostól · Iron Man a GTA IV-ben: repulsor
Letöltés Sonic 4™ Episode I apk Sonic 4™ Episode I · Letöltés Sonic The Hedgehog 4 Episode II apk ... Looney Tunes™ World of Mayhem - Action RPG.
Gyerekként a régi eredeti Sonic játékokkal játszottam, és nemrég kezdtem el újra játszani velük hosszú idő után először! és annyira szeretek játszani velük, mint régen! Néhány napja letöltöttem, és próbáltam megszokni a sonic modern verzióját, de mindenhol ott van, nehéz elviselni, a sonic mozgása megdöbbentő, olyan, mintha valaki egy kicsit elbutult. ezt készítette! Inkább az eredeti sonic sima mozgását kedvelem, ez megkönnyítette a játékot! Ez túlságosan elvonja a figyelmet nagyon rossz értelemben, egyáltalán nem élvezem! Abba kell hagyniuk azzal, hogy túlzásba vigyék az egészet, modernizálhatod anélkül, hogy megbolondítanád, és mindenhol, ahol tudod, keverniük kell a régi sonic-ot a modern sonic-kal, úgy kell eljárniuk, ahogyan a Sonic mozog, és hozzá kell adni a 2d-hez. vagy 3D sonic, így valóban lejátszhatja anélkül, hogy felhajtana a falra. egyszerűen elviselhetetlen tbh!! és ez szomorú, mert szeretek Sonicot játszani!
Crab War Avventura rmyt
Nem támogatja a játékvezérlők újratervezését, a 8 bites játékvezérlőmnek az analóg triggereket kell használnia az ugráshoz. Minden más rendben van.
Sonic 4™ Episode I እንቅስቃሴ ያለባቸው txl
Semmi olyan, mint az eredeti három. Az első kettő ingyenes a Play Áruházban. Játsszon velük, mielőtt ezt játsza, bízzon bennem. Ha teljes élményre vágyik, vásároljon sonic mega kollekciót a GameCube-hoz, ott van.
Ahogy már mindenki rámutatott. Az EP 2 állítólag a múlt héten lett foltozva, így itt is van remény.
Menő mobil játék. Jó grafika, simán fut
Nem ez a legrosszabb játék, amit játszottam. Ez egyszerűen nem szórakoztató. Egyáltalán. A grafika hihetetlenül rossz. Nem akarok rossz véleményt hagyni. Egyszerűen úgy érzem, muszáj, mert egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy megszeressem ezt a játékot.
A Sonic 4 nagyon jó
amióta nyalókra változott, nem játszható számomra... kérlek javítsd ki, és adok neked 5 csillagot. A játék 2. részében ugyanez a probléma.
WOW A GRAFIKA MENŐ
Sonic generations xbox 360 ár |
sonic 1-et másolsz
Remek játék, úgy látom, kicsit torz a hang, mint az iOS és a konzolos verzióknál. Hangjavítási frissítést igényel
A játék összességében jó, és a genesis sonic verzióra emlékeztet modern 3D grafikával... de a szintek túl hosszúak ahhoz, hogy teljesítsem... Gyakran átmegyek 4-5 ellenőrzőponton, csak hogy a szint felénél legyek... ez nevetséges. Rövidítse le a szinteket.
Nagyon élvezem a játékot, bár a d-pad kicsit kicsi, még mindig használható. A grafika és a hang nagyszerű. Határozottan ajánlom ezt a játékot.
Igazából alig vártam, hogy lejátsszam... de a samsung S6 nem támogatja. Egy üres fekete képernyőre megy
Nem fog betölteni
Alig vártam ezt, de az érintőképernyős vezérlők miatt néhány cselekmény a kétségbeesésig lejátszhatatlanná válik, míg azt veszem észre, hogy a Sonic CD érintőképernyős vezérlői szépen reagálnak. Ez a játék egyszerűen nem lesz szórakoztató, amíg nincs megfelelő frissítés, amely megoldja ezt a problémát.
Az egyetlen kifogásom, hogy a D-pad túl kicsi. A Sonic 1 és 2 D padja tökéletes.
Sonic 4™ Episode I Arcade ubqp
Miért van szüksége egy fizetős játék új verziójához a névjegyzékemre, a GPS-helyemre és egyéb bizalmas adatokra? Ez legalább gyanús és idegesítő.
Sonicx Foundation's social media app that enables you to communicate through text, video conferencing in groups and one-on-one.
A Sonic Morden és skinny sokkal jobb játék, mint a többi sonic játék, és ne feledje, néhány ingyenes és pénzbe kerül
Ezt 2016 márciusa óta nem frissítették. Instabil és hibás a legújabb Android operációs rendszeren. Sega nyilvánvalóan nem törődik, és elveszítem a hitemet bennük.
Ez jobb volt, ha a kezdetektől egy mobiljáték, miért volt ez egy konzoljáték?