(Android/iOS) Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic limitsiz sikkə kodları
Feb 25, 2022 8:37:47 GMT 9.5
Post by roalitthemskelo on Feb 25, 2022 8:37:47 GMT 9.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz sikkə kodları ▞▞▞
▞▞▞ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic 2022 version ▞▞▞
P2W P2W P2W. Bu oyun ümid edir ki, bütün səviyyələrdə ilk vaxtlarda əylənəcək və böyük irəliləyiş əldə edəcəksiniz, lakin o, inanılmaz dərəcədə zəhlətökən olur və irəliləmək üçün mütləq əhəmiyyətli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız ($15 Champs...hadi...) daha yüksək səviyyələr. O, son bir neçə səviyyədəki Archer klonlarının qalan hissəsi kimi hiss etməyə başlayır. Bu, daha bir kədərli, reklam yüklü P2W oyunudur ki, inkişaf etdiricilər sizin əyləncənizdən çox pul ödəyirlər. Onlar bu taktikalardan utanmalıdırlar. P2W P2W P2W.
Positive & Negative Reviews: Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic - 10 Similar Apps & 82168 Reviews. Hunt and Run! Action pack addictive game with countless
Milad bayramında ailəmlə məşğul olduğum üçün Milad tədbirinin mükafatlarımızı toplamaq üçün bizə bir neçə əlavə gün verməsini çox istərdim. Milad tədbirləri olan bütün digər oyunlarım, əlbəttə ki, Miladda hadisələrini başa vurdu, lakin onlardan bir neçəsi mükafatlarımızı tələb etməyə imkan verəcək qədər lütfkar olmaq üçün hələ də çalışır. İnanıram ki, Milad gecəsi saat 23:59-da bu oyun üçün bütün varlığımı itirmişəm. Hələ də sancır. :/
Arcade Hunter:Sword,Gun, and Magic Arcade amx
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arkada jwx
Əla oyun, amma bir kiçik şey məni qıcıqlandırır... sən dolub zar otağına girəndə, o vudu dostu sənə maksimum HP-nin 25%-i üçün şəfa təklif edə bilər. Yaxşı, niyə kimsə bunu etsin? Kaş ki, oyunda ticarət baş verməsin...
Oyun əladır və bu janrın digər iterasiyalarının 10-da dayandığı bir səviyyə həddi yoxdur ki, bu da ağılsız quruluşlar üçün açılır. Bununla belə, irəliləyiş əfsanəvi əldə etməyin nə qədər çətin olduğuna görə böyük bir ödəniş divarını vurur. Ödəniş etmədən, 7% şans əldə etmək üçün demək olar ki, bir həftə gözləməli olacaqsınız və mifik əldə etmək üçün onlardan 3-ə ehtiyacınız var, onu təkmilləşdirmək üçün isə daha çox. Bəlkə aşağı səviyyəli avadanlıqları daha yüksək səviyyələrə birləşdirməyə imkan verən bir şey əlavə edə bilərsiniz? Çünki sonda sökülməsi faydasızdır.
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic 街機 oof
Klon necə daha az təqdim olunur? Fikirləşdim ki, fikir kopyalanan ev tapşırığına şeylər əlavə etməkdir, lakin bu oyun sadəcə olaraq hər şeyi götürür və onu tərk edir
She also crosses paths multiple times with Zangetsu, a demon hunter from ... The player gains new weapons, armor and accessories throughout the game by
Sweet Crossing: Snake.io Kasual mwjw
Bu oyun çox əyləncəlidir. Mən bu oyunu oynamaqdan zövq alıram. Amma sinə-epik sinə-əfsanəvi sinə üçün faydasızdır. Düşünürəm ki, əfsanəvi sandıq 10x istifadə edərkən sistem əfsanəvi əşyanın düşməsi üçün % artıra bilər. Bunu təkmilləşdirmənizi arzu edirəm
Yaxşı idi, mənə çox xatırlatdı ki, əgər oxatan olsa da, mən oxatanı üstün tutduğum üçün bu mövzuya çox girə bilmədim, çünki mən xəritə sistemini bəyəndim, əgər arxeroya bənzər bir şey istəyirsinizsə, onu sınamağı təklif edərdim. xoşuna gələ bilər
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic is an Action-Adventure, Arcade, and Single-player video game developed by ONESOFT for Android and iOS.
Oyunda Binding of Isaac-a bənzəyən mexanika var, əslində o, Isaacın oyunu ilə eyni konsepsiyaya malikdir. Oyun çox axıcı, əyləncəli və oyunun gedişatında düzgün çətinliklə keçir. Ən azı ilk bir neçə saat oynamışam. Digər baxımdan, oyunun onlayn həyat sisteminə sahib olduğunu söyləmək maraqlıdır. Beləliklə, bütün həyatlarınızı itirdikdən sonra geri qayıtmaq üçün bir neçə vaxt gözləmək lazımdır. Oyunçu olmayan mənim üçün heç bir fərq yoxdur, çünki adətən bütün həyatımı istifadə etmirəm.
Oyunun gedişatı yaxşıdır, 4/5 ulduz, çünki mən ödəniş divarının arxasında kilidlənmiş qəhrəmanların pərəstişkarı deyiləm. Məndə 7 qəhrəmandan 3-ü var, lakin digər 4 qəhrəmanın kilidini aça bilməyəcəm, çünki digərlərini əldə etmək üçün 50+$ qoymaq istəmirəm. Əgər inkişaf etdirici bunu siz onları premium valyuta IE qiymətli daşları vasitəsilə aça bilsəniz, bu oyun asan 5 ulduz olardı.
Sword, Gun, and Magic For PC / Windows 7/8/10 / Mac
oyunçunun səviyyələri seçməsinə icazə vermək fikri əladır. bir az daha yavaş tempdir, bu gözəldir, lakin oyununuzu balanslaşdırır. Düşməni öldürmək üçün 7+ lazım olduqda üç atışda öldürülmək, xüsusən 3-cü səviyyə üçün çox çətin bir yoldur.
Düzünü desəm, bu, indiyə qədərki ən saxta oyundur. Bəxt çarxından istifadə edərək 200-dən çox ürək sərf etdim və əldə etdiyim tək şey sikkələrdir. Zəif dizayn edilmiş oyun. Aydındır ki, archero-dan kopyalanıb. Resursları israf edərkən bəzi həqiqi mükafatlar əlavə edin. Bu oyun hətta nəzərdən keçirməyə layiq deyil.
Rahat oyun üçün müdrik qrafika, hit qutusu, hətta düşmən atışlarının arasına girməyə çalışdığınız zaman belə zərbə alacağınız nöqtədə deyil. Rəhbərlərdə bəzi səhvlər tapıldı, öhdəsindən gələ bilməyən lazer işi, lazer qaçmağa başlayanda belə sizi izləyəcək, lakin ümumilikdə əla oyundur.
Redaktə: Çox əsəbidir. Səhnə miqyası çox dəhşətlidir. Oyunu olduğu kimi oynamağı dayandırdım və afk oyununa çevrildim. Bu, bir qədər ironik bir hərəkət oyunu olur və afk oyunu olur, çünki pulun ölçüsü çox pisdir, ona görə də afk səhnəni oynamaq və pul qazanmaq üçün işə düşmək daha yaxşıdır. Lütfən, insan, lənətə gəlmiş qızılı ölçün və ya təkrar emal edəndə bizə heç olmasa qızıl verin.
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arkādes spēles jiox
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Android Arcade Game information, reviews and download sources.
Yaxşı oyun, oynamaq asan, mənimsəmək çətindir. Ancaq mob gücünü zəif optimallaşdırın. Mən 11-ci fəsli yalnız 2 əfsanəvi mexanizmlə keçə bilərəm, lakin 18-ci fəsli keçmək üçün bizə 4 mifik mexanizm lazımdır (1 mifik = 3 əfsanəvi). Mənə elə gəlir ki, oyunçunun 18-ci fəsildən keçmə faizi 1%-dən aşağıdır. 18-ci fəsildə mob bossu ilə mübarizə aparmaq və hətta 1 əfsanəvi əldə etmək həqiqətən çox çətin hesab olunur. Zəhmət olmasa, mob və boss gücünü aşağı fəsildə azaldın, bu oyunu uzun müddət oynaya bilən edin.
Sadə və gözə xoş gələn bu, seçimlərinizə əsaslanaraq irəliləyiş üçün seçim etmək üçün çoxlu qabiliyyətlərə malik əyləncəli hit və qaçış oyunudur. Onların mütləq 5 olmasından başqa daha çox fərdiləşdirmə funksiyaları olmasını arzulayıram *
Oyunu həqiqətən bəyəndim, oynamaq həm əyləncəlidir, həm də çətin... Görmək istədiyim təkmilləşdirmə əşyaların öz qabiliyyətlərinə malik olmasıdır... Onları dəst kimi toplamaq və oynamaq daha əyləncəli olardı...
Böyük oyun yalnız bütün qəhrəmanların qiymətli daşlar vasitəsilə açıla bilməsini və oflayn da oynanılmasını arzulayır
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Mod game is a nice arcade game with free ads awards. In this game, you can free to get awards without watch ads.
Şahmat nadir və ya əfsanəvi olanı hər dəfə açanda həmişə eyni elementi verir və əldə edə biləcəyiniz ən aşağı elementi verir və 2 və ya 3-cü fəsildən bəri nadir dəstlərə sahib olduğum üçün ilişib qalmışam, zəhmət olmasa istifadə edə biləcəyimiz digər avadanlıqları əldə etmək ehtimalını düzəldin.
Dəhşətli, onlar nəinki oynadığım köhnə oyundan oyunu oğurladılar, həm də oyunun pis hissələrini götürüb min dəfə daha pis hala gətirdilər. Məsələn, onların sındırdıqları oyun, gəlin siz hərəkət etdiyiniz istiqamətdə ən yaxın təhlükəni hədəfə alasınız, sonra da vurun, bu hədəf süni intellektlə idarə olunur və əks istiqamətdə divarın arxasında bir şeyi nişan almaq üçün demək olar ki, üstünüzdəki sürüyə qəsdən məhəl qoymur. otağın tərəfi və rəylər saxtadır
Maye oyun, yaxşı balanslaşdırılmış, qazanmaq üçün pul ödəməyin. Vizual olaraq digərlərindən daha aydın (arkero) və xoşdur. Əla
Yaxşı oyun, baxmayaraq ki, mən bir həftə sonra 9-cu fəsildə ilk bossda ilişib qalmışam. Oyundan imtina etməyə hazırsınız, çox pul xərcləmədən irəliləmək üçün çətin yol əldə etdiniz.
Lütfən, qəbul edilən dmg-ni azaltmağı düşünün, daha böyük səviyyəyə qalxmaq bu qədər yüksək olmaq normal deyil, mövcud həyat nöqtənizlə davamlı deyil. Nəhayət, heç bir bacarıq olmadan axtarışın əvvəlində olan patronu məğlub etmək mümkündür...
Çox yeniləmədən sonra hələ də oyunu oynayır. Budur, mənim şikayətlərim yalnız 3 qəhrəmana sahib ola bilərsən və onlardan 4-ü pul ödəməlisən. Qənimət düşmələri o qədər azdır ki, hətta çoxlu əfsanəvi sandıq ödəmək belə nadir idi, mən epik sandıq üçün pul ödədim, sonra epik bir əşya aldım, heç təsadüfi deyil, ya oyunda kiçik əşyalar var, ya da təsadüfiləşdirmə axmaqdır. Və əfsanəvi sandıq üçün pul verməyin, bu, əfsanəvi deyil, kiçik bir şansdır.
Qəhrəmanları əlavə etməyi dayandırın. Xüsusilə kiminsə onlar üçün real pul ödəyəcəyini gözlədiyiniz zaman və qiymətli daşlarla demək olar ki, heç birini almaq olar. Daha çox AVADANLIQ YUVALARI əlavə edin. PETS əlavə edin. Elə edin ki, oynamağın bir mənası olsun. Bu nöqtədə hələ heç nə üzərində işləməyə dəyməz.
Join forces with millions of Arcade Hunters and raid hideous monsters and demons ... and Monsters are waiting for you in Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic!
Oyun olduqca sərindir. Mən niyə ona 1 ulduz verirəm? Çünki bu oyunun reklamlarında bloklar qurmaq və hücum etmək variantı göstərilir. Oyunu oynamağa başladım və ümumiyyətlə blok plitələr tikmək üçün bir yol tapa bilmədim. Əgər o, həqiqətən tikməyə imkan verirsə, məni düzəldə bilərsiniz, amma hələlik mən 1 ulduz buraxıb Archero oynayıram. Redaktə: Təəssüf ki, mənim Facebook hesabım yoxdur, amma bu, sizin düşündüyünüz kimidir. Reklamların yaradılması və ya reklamların necə hazırlanaraq göndərilməsi haqqında çox şey bilmirəm.
Beləliklə, mən daha ucuz 5 qarlı dağı döydüm və bu, etibarsız döyüş nəticələri dedi və onu təmizləmədi, ona görə də bütün işləri boş yerə etdim -.-
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic - Google Play'də Tətbiqlər
Olduqca yaxşı archero tipli oyun, oyun olduqca əyləncəlidir və archero düsturunda genişlənir, personajlar gözəldir, lakin animasiyalar bir az qeyri-adi hiss edir (sanki onlar bir qədər yersizdirlər, hətta sikkələr) məncə UI ilə edə bilər bəzi təkmilləşdirmələr də var, amma ümumilikdə oyunun digər aspektləri olduqca gözəldir, kaş düşmənlər belə yöndəmsiz hərəkət etməsəydilər
Həqiqətən əyləncəli oyun! Kaş ki, zəhlətökən reklamlar əvəzinə oyunu satsalar
Əla oyun, yaxşı mexanika, əla vizual... Amma mikrotransaksiyalar. Onlar olduqca dəlidir.
Qülləyə daxil olmaq mümkün deyil, həmçinin ən son texniki xidmətdən sonra serverə qoşulmaq üçün çox vaxt tələb olunur
DƏHŞƏTLİ DƏSTƏK!!! Oyundakı iki alışım əvəzinə davamlı olaraq "server xətası" mesajı aldım, amma nəyə görə ödəniş etmədim!!! Onlarla iki dəfə əlaqə saxlamağa cəhd etdikdən sonra hələ də cavab yoxdur! BU APPDAN İSTİFADƏ ETMƏYİN!!!!!!
Arcade Hunter:Sword,Gun, and Magic мод APK - HappyMod