Post by roalitthemskelo on Feb 25, 2022 8:40:49 GMT 9.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Worms Zone .io - Hungry Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Worms Zone .io - Hungry Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú zlato ▞▞▞
▞▞▞ Worms Zone .io - Hungry Snake 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra, ani sa nedotknem hada, ktorý zomriem
Táto hra je najlepšia na celom svete.😍😄
Super hra a dávam 5 fakt dobrá hra
Svojich 5 hviezdičiek mením na 1. Nehral som niekoľko mesiacov, ale keď som sa dnes večer pokúšal hrať, bolo to úplne iné. Dokonca aj názov sa zmenil z nenásytného na hladný. Hudba a všetko je iné. Imo, mali ste vytvoriť ďalšiu hru, ako je táto, ale nechať starú ako možnosť. Som Uninstaller prvýkrát po viac ako 2 rokoch.
Páči sa mi táto hra, ale časom prídu reklamy a ja som svoju hru prehral, príde to znova a znova, takže táto hra sa mi nepáči😐😐😐😐
Shenk - Apk AMP
Hra je zábavná, ale má nedostatočnú autorizačnú schému. Existuje len jedna možnosť - facebooková autentifikácia, ktorá vedie k zobrazeniu vášho skutočného mena v záložke skóre (čo sa mi nepáči). Ak však kliknete na zvláštne tlačidlo vľavo dole, dostanete sa k autorizácii ID hráča na Googli. V druhom prípade hra nebude synchronizovať vaše štatistiky medzi zariadeniami (najvyššie skóre, mince atď.).
Je to veľmi zaujímavá hra. Potom som túto hru hral mnohokrát. Keď iam paly túto hru tentoraz, iam padol šťastný a vzrušujúci, než iam túto hru vypiloval. Ďakujem za vytvorenie tejto hry❤️.
Neviem, je to ťažké, ale je to dobré Túto hru mám rád navždy👍🎮prečo prichádza reklama je v poriadku Páči sa mi, ak táto hra bola pred viac ako mesiacom, ale stále sa teším na verejné a súkromné školy 🏫a L(・o・)」ᵂᴬᴵᵀ smutného,(´;д;`)( ;∀;)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)¯\_(ツ)_/¯ škola skončila 😇😇 mama o tom niečo povedz a ja som len chcel 🗣➕ pohostinský priemysel a druhý deň, že nová sezóna s rovnakým časom ja len pes pes sa volá Lily a futbalový zápas proti tebe sú skvelé hry na
Nainštalované, kliknutím spustíte hru a... áno!!! Je to reklama, dlhá reklama a nasmerovala ma na webovú stránku... len ma to začína baviť, ale toto vôbec nie je zábavné.
Naozaj milujem túto hru. Je tu však niekoľko problémov, ktoré by som chcel vyriešiť. Opravte to. Kedykoľvek otvorím truhlicu, dostanem odmenu 250 mincí a keď kliknete na dvojité mince, prehrá sa reklamné video a celú vec som si pozrel, no mince, ktoré som dostal, sú stále 250. Tiež so systémom hodnotenia v prvej minúte hry sa vaše skóre zvyšuje, ale keď hráte dlho, vaše skóre sa zníži. A opravte tiež ovládanie, prosím.
Dal by som 3,5 b, pretože hranie na mobile je na počítači veľmi zlé, je to úžasné. Navrhoval by som dať viac lyží a režimov. Idc o reklamách, ktoré potrebujete peniaze, viem.
Hodnotil by som to vyššie, ale do mnohých reklám pravdivo. Pozeranie viacerých reklám na reštartovanie je staré.
Download diep.io 1.1.0 FULL APK Free For Android Mobiles, Smart Phones. Tablets And More Devices. ... Worms Zone .io Hungry Snake MOD APK peniaze.
Povahu červov môžete vylepšiť len málokomu, len my môžeme vziať, že sa môžete zlepšiť
Táto hra je skvelá. Ale keby len tie červy mali pár životov, mohlo by to byť lepšie. Možno 3 alebo viac závisí od bonusu.
Worms Zone .io - Hungry Snake Veiksmas jai
oznámiť stavač čistota العاب الثعبان الجائع
Dobrá hra , ale vela reklám
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hrám to už nejaký čas a nemám s hrou žiadne problémy, je to len o reklamách, ako no tak!!! Reklama po každom jednom úmrtí? Je to také nepríjemné, dúfam, že to opravíte. Ak by tento problém s reklamou nebol, dal by som päť hviezdičiek
Potrebujete tlačidlo pauzy
Je to pekné, ale nabudúce môžete dať tlačidlo pauzy
áno áno hra je pekná....ale keď ju odinštaluješ je taká šialená, že nebude hrať ani hry, že ma vyhodí z hry, oprav to prosím
Aplikácia je dobrá s peknou grafikou. Existuje však jedna reklama, ktorá úplne sčernie vašu obrazovku a zavesí mobil. Pokúsil sa ukradnúť mobilné dáta.. Pozor. Stačí zavrieť všetky aplikácie. Môže to byť nebezpečné.
Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan Aksiyon umpf
Celkom sa mi to páči, ale je tam chyba alebo niečo také 💔 áno prepáč💔
stiahnuť Worms Zone .io - Voracious Snake APK najnovšiu verziu od CASUAL AZUR GAMES ... Akčné. Aktualizovať : October 28, 2021. Požiadavky : Android 5.1+.
Akékoľvek iné .io hry sa oplatí ponechať. Toto je najbláznivejšia worm.io hra, akú som kedy hral. Prosím opravte hru a ja možno upravím svoju recenziu. Viete, čo treba opraviť.
Super
Keď som to odinštaloval a znova nainštaloval. Predtým som si nič nešetril. Ale mal som odkaz na môj účet na Facebooku a Google. Ale táto hra je úžasná.
Super, ale aktualizujte tlačidlo pozastavenia.
V tejto hre už niekoľko dní vidím, že body ubúdajú a poradie klesá. neviem prečo sa to deje
Keď bol niekto na prvom mieste, mal 1 milión a 34 tisíc, ale potom to stúplo príliš veľa, potom dostal 500 tisíc bodov, aké je to šialené?😂Zasmial som sa a znova to stúplo príliš, potom to bolo 5 a ja 1 miesto so 400 tisícmi!!! !!!Ale musíte popracovať na robotoch. Sú príliš jednoduché, prial by som si, aby to bolo oveľa ťažšie, preto som dal 4 hviezdičky. A vždy mi narazili do chvosta bez toho, aby som nimi zakrúžil. Keď som písal pounts, bolo to tak body, ale môj prst je príliš veľký, naozaj dobrá práca na robotoch.
👍👍Táto hra je veľmi dobrá a je to veľmi zaujímavá hra, ale keď zarobíte 10 000 000 bodov alebo viac, nie je možné sa pohnúť ďalej. Preto by som bol rád, keby ste si udržali úroveň v tejto zaujímavej hre ako 5 lakh, 10 lakh kluby atď. Všetko ostatné je v poriadku. Aktualizujte si gamezope😊😊😊😊😊.
Všetko v hre je v poriadku. Ale hra CONTROL, ktorú poznáte. Je zlé, že sa neriadi zvitkom . Vždy sa to posunie na stranu. Prosím, opravte ovládanie
TÁTO HRA JE PRE MŇA VEĽMI VEĽMI ZÁBAVNÁ A VERTE MI, AK TÚTO HRU VIDÍTE, PROSÍM STIAHNUJTE A SKÚSITE SA STAVÍM SA, ŽE TÁTO HRA JE JEDNA Z NAJLEPŠÍCH HRY VO VAŠOM ŽIVOTE
Falošná hra. Hráte proti robotom, nie proti iným ľuďom. Tabuľka výsledkov je plná náhodných mien. Tiež príliš veľa reklám. Táto hra je naozaj na hovno.
Червячная Зона .io Онлайн Игра Екшн ttlg
Mega
Veľmi časová hra a duševne závislá
dobrá hra
Mala by existovať možnosť pozastaviť hru, ak mi niekto volá a ja hovor zdvihnem. Idem von.
Návyková hra, pridajte tlačidlo Pause
S ľuďmi sa nehráte, ak budete ďalej otáčať ostatnými červami, robíte to isté
Pekné a zábavné!!! 😉
Najhoršia aktualizácia.. ovládanie nie je vôbec dobré
Táto hra je taká ťažká, ale je wow ❤✌
Mam rad tuto hru
Vector 2 Premium Arkada ccao