Post by roalitthemskelo on Feb 25, 2022 8:43:53 GMT 9.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Nibblers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Nibblers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς απεριόριστους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Nibblers 2022 version ▞▞▞
Αγαπητοί Game Makers, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν χρειάζονται κυριολεκτικά 4 εβδομάδες για να κερδίσετε ένα επίπεδο (1574), το παιχνίδι όχι μόνο διορθώνεται προφανώς, αλλά δεν είναι πλέον διασκεδαστικό!! Εάν θέλετε να συνεχίσουμε να παίζουμε, να είστε πιο διακριτικοί σχετικά με τις γελοίες σας και να προσπαθήσετε να κάνετε τους ανθρώπους να ξοδέψουν χρήματα στο παιχνίδι σας. UPFATE: Έμεινα κολλημένος στο επίπεδο 2149 για 2 μήνες. Το επόμενο επίπεδο υποσχέθηκε να κάνει το ίδιο. Απεγκαταστάθηκε. Παίζω αυτά τα παιχνίδια για να χαλαρώνω, να μην απογοητεύομαι και να σπαταλώ τα χρήματα που έχω κερδίσει με κόπο για να κάνω άλλους πλούσιους.
Φοβερή δουλειά φοβερό παιχνίδι, μπήκα σε αυτό... δεν είμαι ευχαριστημένος με τη φόρτωση του παιχνιδιού, πολύ αργός και ενοχλητικός σύζυγος απεγκαταστάθηκε λόγω του παγώματος. Χρειάζεται αντιμετώπιση..
Snack Food & Wholesale Bakery February 2011 | Lauren R ...
Αυτή η εφαρμογή διακόπτεται και σταματά να καταχωρεί το δάχτυλό μου. Το ίδιο το παιχνίδι είναι καλό, αλλά αυτό το σφάλμα το κάνει ΠΟΛΥ Κακό.
Τέλειο!!!!!!
Στην αρχή αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο και εθιστικό. Τώρα πάντα παγώνει και μερικές φορές κλειδώνει ολόκληρο το τηλέφωνό μου. Η Prolly θα το διαγράψει σύντομα.
Fruit Nibblers پزل qwmf
Παλιότερα λειτουργούσε καλά, αλλά τώρα το παιχνίδι σταματά να ανταποκρίνεται και κλείνει το τηλέφωνο...Πρέπει να επανεκκινήσετε το παιχνίδι...
Το παιχνίδι έχει χαριτωμένα γραφικά και ήχο. Αλλά η τοποθέτηση των αντικειμένων είναι εντελώς τυχαία. Έτσι, το να νικήσεις ένα επίπεδο είναι λιγότερο θέμα ικανότητας αλλά τύχης. Και όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, θα διαπιστώσετε ότι θα ξεμείνετε από ζωές πριν ξεπεράσετε το επίπεδο. Τα επίπεδα απλά δεν έχουν σχεδιαστεί με καμία πραγματική αίσθηση. Ακόμη χειρότερα, δεν μπορείς να προχωρήσεις σε καμία καθημερινή πρόκληση που δεν ξεπερνάς το επίπεδο. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, τόσο λιγότερο πιθανό είναι αυτό. Έτσι, εκτός και αν πληρώσετε, δεν αξίζει να παίξετε πέρα από τα πρώτα 100 περίπου επίπεδα.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά μια τεράστια αποστράγγιση μπαταρίας
Εξαιρετική
... και μάθετε περισσότερα για το στοιχείο «Fruit Nibblers». Κατεβάστε το στοιχείο «Fruit Nibblers» και απολαύστε το στο iPhone, το iPad και το iPod touch.
Οι χρόνοι φόρτωσης είναι τρομεροί. Samsung s8+ έως και 1,5 λεπτό για να φορτώσει το παιχνίδι. Πραγματικά? Διορθώστε το, Διορθώστε το, Διορθώστε το, Διορθώστε το, Διορθώστε το, Διορθώστε το!
Mam Primamma Fruit Nibbler Θηλή Αυτοταΐσματος Φρούτων Κωδ 843 από 8+ Μηνών 1 Τεμάχιο σε προσφορά στο Pharm24.gr. Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές
Δηλαδή, το σύστημα παιχνιδιού είναι πραγματικά ευκολογνώριστος και επομένως δεν χρειάζεται χρόνος για να μάθετε πώς να παίζετε. Το παιχνίδι Rovio Nibblers.
Πολύ αργή απόκριση όταν ξεκινάς για πρώτη φορά, οπότε δεν παίζω τόσο πολύ.
Δυσκολεύεστε να παίξετε φρούτα, επειδή δεν σας αφήνει να φτάσετε στο επίπεδο που βρίσκεστε. παρακαλώ διορθώστε το για να μπορώ να παίξω. Σας ευχαριστώ.
Υπέροχο, προκλητικό παιχνίδι. Επιστρέφω για να παίξω καθημερινά. Το λατρεύω
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, απλά δεν μου αρέσει να περιμένω μετά από να κερδίσω ένα επίπεδο για να πάω στο επόμενο επίπεδο.
Αυτή η εφαρμογή είναι τόσο διασκεδαστική! Η φίλη μου η Charlotte μου έδειξε αυτό το παιχνίδι και είπα "Θα κατεβάσω αυτό το παιχνίδι γιατί είναι το καλύτερο!!!" Ευχαριστούμε που κάνατε αυτή την εφαρμογή να είναι angry bird makers! Λατρεύω την αγάπη αγάπη αγάπη αγάπη αγαπώ αυτό το παιχνίδι!
Απίστευτα δύσκολο! Μπορείτε να καθαρίσετε ένα ηλίθιο επίπεδο μόνο αν έχετε τον καρχαρία!
Κάθε φορά που παίζω κλείνει συνεχώς και πηγαίνει στην κύρια οθόνη μου.
Fruit Nibblers Головоломки idmt
Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες που έχω κολλήσει σε μια σελίδα βραβείων αξίωσης αφού πήρα ένα μπίνγκο. Έχω απεγκαταστήσει, επανεγκαταστήσει, περίμενα, ήλπιζα. Αυτό το παιχνίδι ήταν αγαπημένο για το wire για καιρό, αλλά ήρθε η ώρα να τα παρατήσετε. Αντιμετώπισα τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλοι κριτικοί με την αναμονή 10 λεπτών για τη φόρτωσή του. 2 λεπτά καθυστέρηση μεταξύ των αγώνων. δυσλειτουργίες μετά από δυσλειτουργίες ανεξάρτητα από τη συσκευή που έχω δοκιμάσει. τελείωσα
Είμαι τόσο εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι! Οι χαρακτήρες έχουν τις πιο αστείες γελοιότητες! Ακόμα κι όταν απλά τα παρακολουθείς και δεν κάνεις καμία κίνηση, είναι χαριτωμένα και διασκεδαστικά!
πολύ εθιστικό, προκλητικό, μου αρέσει αυτή η εφαρμογή.
Παίζω Nibblers για περίπου 3 χρόνια και δεν ξεμένω ποτέ από διασκεδαστικά επίπεδα για να με προκαλέσουν.
Ήταν ένα παιχνίδι 5 αστέρων, πέρασε μια εβδομάδα και δεν μπορώ να παίξω. Έκανα εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, αναγκαστική διακοπή, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση τίποτα δεν λειτουργεί.
ΚΟΥΤΣΟΣ. Μην μπείτε στον κόπο να το δοκιμάσετε.
Παίζω αυτό το παιχνίδι σχεδόν δύο χρόνια τώρα. Είμαι σχεδόν στα τελευταία επίπεδα. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Αλλά συνεχίζει να παγώνει όταν το ξεκινάω, μπορώ να το παίξω μόνο χωρίς παρεμβολές. Χρειάζεται περίπου 20 λεπτά για να φορτώσει και χειροτερεύει. αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει πια
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό όταν δεν παγώνει ή περιμένει να φορτώσει
Μάθημα σε όλους. Μην αγοράζετε πολλά νομίσματα γιατί το παιχνίδι σταματά στα 2900. Κρίμα γιατί είναι διασκεδαστικό να παίζεις.
Παρακαλώ φτιάξτε λίγο κόσμο σε κάθε κόσμο σημαίνει από το επίπεδο 1 μπορούμε να κάνουμε boss Fight και μετά ανοίξει ένας νέος κόσμος, οπότε κάντε περισσότερα boss και world's και lizards Θέλω περισσότερα επίπεδα boss fight για το παιχνίδι, παρακαλώ ενημερώστε και δώστε μας περισσότερα επίπεδα
Το καλύτεροπαιχνιδι που υπαρχει!! !!!
Είναι ένα φοβερό διασκεδαστικό παιχνίδι, οι νέοι απολαμβάνουν να το παίζουν την ελεύθερα περίεργη στιγμή με τα παιδιά ή μόνοι τους για να περάσουν την ώρα τους. Υπέροχα γραφικά
Εθιστικο
Διασκεδαστικό παιχνίδι, πολύ εθιστικό! Αλλά πολύ αργό στο άνοιγμα και μεταξύ επιπέδων. Επικοινώνησε με τον προγραμματιστή, αλλά δεν κάνουν τίποτα γι 'αυτό.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι
Μου άρεσε, αλλά αφαίρεσε ένα αστέρι για κάθε δέκατη φορά που μου ζητούσε να το βαθμολογήσω. θα έπρεπε να είναι περίπου -10.000 τώρα, αλλά σταμάτησα σε ένα αστέρι.
Καταπληκτικό παιχνίδι.. Έφτασα τελικά στο 2900ο επίπεδο και μου πήρε σχεδόν 2 χρόνια για να φτάσω στο τέλος αυτού του παιχνιδιού.
εντάξει υποθέτω
Ενα διαφορετικο, διασκεδαστικο παιχνιδι! Πολύ καλό!
Κάθε φορά που το παίζω, μου μαυρίζει συνέχεια και όταν παίζω και νικώ ένα επίπεδο, μαυρίζει και πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή πολύ απογοητευτικό. Εντάξει με αυτό το παιχνίδι δεν θα δουλέψει και τελείωσε η προσπάθεια.....
Fruit Nibblers Головоломки cpz
Fruit Nibblers στο App Store
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, ωστόσο κάτι έχει αλλάξει και το παιχνίδι κολλάει συνεχώς, καθιστώντας το ακατάλληλο για αναπαραγωγή. Έχω στείλει πάνω από δώδεκα αιτήματα για βοήθεια και δεν έχω λάβει 1 απάντηση. Τρομερή υποστήριξη πελατών
Καλό παιχνίδι αλλά γιατί τόσο τσιγκούνη με τις κινήσεις;;;;; Ποιος θα φροντίσει για 40 πράγματα με 15 κινήσεις;;;;;
ένας συνδυασμός εύκολου και δυσκολότερου. Πολύ διασκεδαστικό να παίζεις, χωρίς πίεση.
sitemap3.xml
Απολάμβανα το παιχνίδι αλλά στο επίπεδο 100 το βαρέθηκε αρκετά. Τώρα στο lvl 117 διαγράφω
εντάξει, αλλά λίγο μπερδεμένα γραφικά δεν είναι ξεκάθαρα, δεν είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι
Διαφορετική ιδέα από όλα τα άλλα βαρετά φρούτα, καραμέλα κ.λπ. ταιριαστό παιχνίδι, επίσης χαριτωμένο και οι περιορισμένες κινήσεις κάνουν δύσκολο να περάσεις ένα επίπεδο
Cooking Crush - keittiö peli Pelihalli oeeo