Post by roalitthemskelo on Feb 25, 2022 8:47:05 GMT 9.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragonicle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragonicle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничено драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Dragonicle 2022 version ▞▞▞
Ова апликација је тако невероватна, волим музику, тако је живахна и волим када се бориш са шефом, забавно је, настави са добрим радом
Свидела ми се ова игра када сам био нов, играо сам 4 месеца, почела је да постаје досадна, молим вас само додајте још ствари које треба да урадите и још ствари које треба да видите и молим вас да је направите тако да можете да направите свој сопствени лик као заиста досадну измену: момци, рекли сте да би додао узбудљив садржај, али сваки пут постоје само догађаји и догађаји. Жао ми је, али морам да одузмем 1 звездицу
Заиста ми се свиђа ова игра, то је мој омиљени тип игре за играње и друге попут Талес оф винд, Рагнарок и Стелла Арцана. Волим слатке животиње, сву одећу и могућност да прилагодите свој лик онако како желите. У неким игрицама ми се лако досади, али изгледа да ми овакве игре никада нису досадне. Све док ме забавља и буде узбудљиво и занимљиво, наставићу да играм!
Можете ли да поправите урбани сет активни, неће ми дозволити да активирам два дела уопште већ данима не дозвољава ми да их активирам оба
УДПАТЕ!!!! Ако сте бесплатни 2 играча и тражите добру игру за 2 играња, то је то. Ако волите да трошите новац на мобилне игре, онда је ово игра која је повољна за буџет. ИМХО, програмери ове игре су победили обе базе играча. Најважнија ствар у овој игри је да награђује тимски рад светских шефова. Сви добијају награду, тако да НЕМА оперативних играча који кампују шефове и убијају вас. Можете се спремити. Тоне догађаја. Тоне функција играња игара. Понестаје простора за куцање. ОВА ИГРА ЈЕ ЛЕГИТНА.
Волела сам ову игру, али постала је превише са куповином, китови те пребијају у свакој прилици, увек има нових грешака, отворили су превише сервера тако да је већина сервера мртва, дао сам две звездице јер програмери покушавају да слушају јавност, али ми је забава већ испразна.
Искрено сам се забављао, постоје неки досадни делови, али ништа посебно, али сада одбијам да играм више само бц оф а пет триал ја сам превазишао захтеве, н али не могу да чучним тамо идк шта треба да радим, али то је гомила бс с обзиром да и даље расту са мном
Игра је била довољно занимљива. Али прича (барем увод) једва да је постојала. А различите механике су у великој мери доживљене кроз огроман број узвичника на екрану. Корисничко сучеље је било веома заузето, са скоро свим некретнинама до менија/огласа. Корисничко сучеље је било веома заузето, и са десетак различитих начина за добијање минималног повећања снаге без икаквог објашњења. Догађај сервер в сервер је такође започео без увода или упутства, само се појавио као још један узвичник.
Игра је најбоља. Желим да играм Генисхин Импацт, али када видим ову игру и играм да користите бхи Аццха хаи, стварно ми се допала ова игра, али графика узима више мреже или не значи да ли имамо пуну графику тако да игра узима више мреже
Ова игра постаје све више п2п како се сваки догађај појављује. Други сервери могу бити веома непријатељски расположени, и ако нисте кит, нећете много напредовати. Игра има много грешака које се никада не поправљају, а нове се појављују наизглед сваки други дан. Дакле, ако нећете да уложите хиљаде долара у ову игру, не бих се трудио. Не би вредело.
Уживао сам! Играо сам га 7 или 8 сати док сам био болестан пре неколико дана на с500 као МрЦаббаге и био сам рангиран у првих 10 у неколико области. Сада не могу ни да уђем у игру. Нисам имао проблема са везом или било шта друго. Телефон ми је умро у једном тренутку, а сада не могу да учим даље од првог екрана. Дакле, ако се ово поправи променићу оцену, али за сада ће остати како јесте.
хвала вам што сте исправили ове грешке сада могу да играм нормално без потребе да се поново придружим свака 2 минута.
контроле су сувише тешко разумети, не можете ићи у ручном режиму у борби против чак и након што сте се пребацили на употребу, има времена кад сте у ручном режиму, али ипу не могу ни активирати вештине, екран је превише груписани и ти ne можете се кретати кроз карте правилно, чак донт објаснити хране и још су гости нам кажу да то уради, да ВУЕСТ навигација доеснт посао како треба превише.
Као неко ко је плаћен да победи и то је у СВЕМУ што играм на мобилном телефону, ова игра је сада заправо неплатива. Интензивно заостајање и игра се замрзава на око 5 минута у најсумичнијим временима. Изгубићете капи за шефове, борбе са шефовима, борбе у арени. Шокантно ОДБИЈАМ да више трошим новац на ову игру. Ово је лудо.
Омг је ссооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо је
Овај комплетан б.с. Управо сам поново почео да играм ову игру мислећи да сте поправили своје грешке, а онда се пријавим на дан и она се руши сваки пут када чак и покушам да је играм.
Молимо вас да додате функцију трговања која је све што недостаје
Када сам први пут покренуо игру, стално је говорио да морам да поправим своју везу и стално је говорио да сваки пут када поново покренем игру, морам да поново покренем телефон да би она радила. функционисало је, али и даље добијам то поновно повезивање сваких неколико минута у игри. Не знам како да то поправим или да то престане да говори јер ми је Ви-Фи у реду. Такође мало заостаје због тога, тако да, нажалост, знам колико дуго ћу задржати ову игру
Јуче сам преузео игру и играо сам неколико сати без проблема. Сада се уопште неће отворити и закључава се на првом екрану за учитавање. Не сладак.
💩💩💩 клон 💩💩💩 ауто борбене игре са дневно-ограниченим задатак УПД: Једина ствар коју могу побољшати, ствара, само-развијен интерфејс и уклоните ауто битку себе развијен мотор. Ја сам љубав иде у други део карте за једну славину, али игра не сме да се играју. Погледајте пц гамес. Чак и пуна донирати, немогуће постићи чак врх 1000 од стране не-донирати корисника "Аллодс Онлине" било добро, јер није било славина-и-фалсификатор механика. Ја ћу вам дати 100 долара месечно само ако ће бити фер.
Бићу искрен, играо сам отприлике 30 минута.... одмах сам поздравио многе микротрансакције у лице, али шта год, обично није проблем.... али то је само још једна аутоматска мобилна игра, типична тако-тако графика са више него што бисте желели да научите о претрпаном ХУД-у, игра ради глатко и има добре контроле за компензацију... али зар то не би требало да буде дато? Заиста сам желео да ово буде нешто јединствено међу мосх јама рециклираних трикова за аутоматску игру.
То је једна од најгорих игара које сам икада играо. Ништа против Генсхин Импацт-а. То је само плата за победу у игри, а контроле и кориснички интерфејс су само смеће.
Забавно искуство, али надамо се да ће бити лакше играчима који нису плаћени да победе.
스카이롤러 아케이드 abff
Ово је одлична игра, свиђа ми се функција аутоматске борбе тако да могу да радим друге ствари док игра ради. Лоша страна је мало недостатак квалитета и механика игре је у почетку збуњујућа
Ова игра је била одлична до последњег ажурирања, не могу да видим поруке свог супружника и иритира ме то, не могу да видим поруку свог супружника, али могу да видим поруке других људи, како да ово поправим, али је лепо, ја бих дај му више звездица ако поправе моју грешку
Нажалост, тренутно не могу да оценим игру више. Нисам могао да уживам ни у чему због кашњења сервера. Осећао сам се као да играм са 200 пинга. Игра је имала невероватну графику, вештине/комбо су изгледале заиста добро урађене и сигуран сам да је и прича одлична, само да сам могао да играм. Два пута сам инсталирао игру, испробао оба подешавања са ниским максимумом (мој телефон може да поднесе врхунску графику). Али нажалост није успело. ПС. Био бих срећан да дам 5 звездица ако могу да играм игру како треба.
Игра је сјајна! Али када сам први пут покушао да уђем у то, заостајао сам. Осим тога, то је буквално најбоља игра икада коју користим као замену за гесхин удар пошто не могу да је набавим на овом уређају. ВОЛИМ ГРАФИКУ ПРЕЛЕПА ОХХХХ ВИДИМ ВАС!!!!!
То је нормална копија залепи кинеску игру коју добијате оно што очекујете. Мислим да је забавно, али мислим да се сервери креирају пребрзо или стопу играча који остају прениски. Осјећа се мртвом у борбама са вртним шефовима. Средње су пребрзо кроз текст да бисте је прочитали, прегазивши на следећи текст пре него што је чак и завршио куцање већину времена, то много видим у играма попут овако и то ме заиста нервира. Родно закључане класе и осредњи брачни систем у којем се можете удати само на супротни пол.
Потпуно сам уживао у овој игри. Упознао сам неке невероватне људе, али глобална спајања су изузетно неуравнотежена и без обзира на време или НОВАЦ који потрошите... бићете главни хранитељ. Осим ако не планирате да потрошите десетине хиљада, никада нећете бити испред и конкурентан играч као што сам ја, али који такође има буџет... ово није игра за мене. ПОЧИВАЈ У МИРУ.
Ова игра је СУПЕР СУВА, играо сам отприлике сат времена и тако брзо стигао до нивоа 100, није отворен свет, модели су потпуно исти из других игара, часови су ограничени на 4 и из других игара, гласовна глума је једноставно ужасно, а читава игра ме чини изнервираним и досадним. Не играј ово.
Играо је неко ВРЕМЕ. Био сам у топ 3 на мом серверу. Игра је ИЗУЗЕТНО плаћена за победу, НЕЋЕТЕ бити у реду ако не баците бубрег на ово, али је слатка, претпостављам? То је то. То је слатка граба новца која с времена на време ствара сервере. Пробајте ако нисте зависни од потрошње.
Ликови су родно закључани. Постоје само два женска лика које можете изабрати (што је прилично разочаравајуће), чак и тада је један од њих дете. Нема много прилагођавања изгледу карактера (као што је тон коже, облик очију, висина, облик тела и сл.). Нисам могао да разумем шта се дешава у првој сцени. Нисам чак ни прошао кроз водич пре него што сам хтео да деинсталирам.
Моје искуство играјући ову игру је био ужасан. Зашто очекујете играчима да остану починио када је сваки упозорења је буквално вас да платите ЛМАО. То је халариоус. Ја плаиед ову игру за мање од недељу дана, а видио сам огромну покушај због тога што је цасх хватање. Ваша игра је иста као Мега Херос. Користећи исте механику и начин да се америчке играче да извуку своје џепове. Ја нисам глуп висе да падне због тога. И да ћу бити овако извештава Гоогле Плаи да се уверите да је фер.
Ова игра има много потенцијала, али уместо да развијају бесплатан садржај или садржај приче, они су само усредсређени на развој начина да вас натерају да платите. Дао сам две звездице јер упркос чињеници да морате да платите толико, може бити забавно. Такође ћу рећи да се не замарате корисничким сервисом, ГМ Боттле има проблем са ставом и када затражите исправку грешке, она ће вам рећи да им је мука да то чују. Направили су преко 200 сервера уместо да проширују постојеће, који су углавном мртви. Волео бих да могу да добијем пуну рефундацију!
Ја бих овоме дао пет звездица да није прилагођавања карактера. Одабрао сам девојку са стрелом и хтео сам да променим њен изглед лица, али када сам то урадио, изгледало је као да је направљено од осушеног меса и њене очи су изгледале као очи чудовишта, можеш ли то да поправиш?
Моје искуство са овом игром је био разочаравајући. Када сам први пут видела ову игру сам мислио да ће то бити другачији од свих осталих РПГ игара, али Не своје исто као и сви остали са својим глупим ауто игре. То је само досадно и не учинити ништа да то промени. И такође сам прочитао друге коментаре о својим погледима на игре и њихов једини одговор је иста ствар изнова и изнова и неке које Донт односе на разматрање уопште. Већ сам га деинсталирао. Донт довнлоад и то је П2В
Ако одговоре на ово, то ће бити генерички "свако може да игра и појача" или било шта друго. Не мења то што су буквално основне функције недоступне осим ако их не платите. Пасивне вештине је потпуно немогуће добити док не купите вип ниво 4, на пример. Али најгоре је што једноставно није забавно играти. Толико је жанровски стандард да је практично идентичан са 10 других игара које сам играо, вероватно више него што нисам. 0 од 10, не може довољно упозорити.
Игра је веома забавна!! Волим графику, борбени систем, одећу и скоро све до сада. Моја једина стварна замерка до сада је да је ауто путања помало неуспешна. Управо сада сам аутоматски убачен у зону са веома грешком из које нисам смео да напустим или да било шта урадим.Игра је још увек прилично нова тако да се такве ствари могу очекивати. Осим тога, то је глатко. Једва чекам да видим како ова игра расте!! Хвала на искуству
Када притиснем неку вештину, морам да сачекам 2 секунде да се користи. 2 звездице јер без овог проблема игра може да има 4 или 5 звездица
Скинуо сам ову игру једном раније и био је одличан бот, сада не могу да је играм
Заиста сам уживао играјући ову игру, механику игре, причу, мисије, сви они раде заједно, можете надоградити више ствари, од опреме, до носача, кућних љубимаца, украса и још много тога, напредовање је било заиста забавно и лака, а ова игра може бити угодна и играти се без плаћања ни цента, искрено, ако бих потрошио нешто новца на ову игру, не бих се покајао, јер ћу на тај начин подржати програмере! Заиста препоручујем ову игру, одлична је убица времена, мора се пробати!
Каже да је налог суспендован након спајања неколико сервера
стварно је забавно, могу истраживати, заиста бих га препоручио
Игра се стално руши. Први пад који сам имао био је када сам стварао свој лик. Завршио сам креирање корисничког имена и лика и кликнуо сам на „креирај карактер“ и чекао сам 5 минута на екрану за учитавање па сам морао да затворим игру. Мој други пад је био када сам ушао у игру. Када бих покушао да ходам, смрзло би се. Ништа није у реду са мојим уређајем. Разочаран сам и деинсталираћу и не желим више ништа да имам са вашом игром. Трасх игра.
Игра је добра, али мој лик се чак ни не може борити како треба, он престаје да се бори усред битке, молим те поправи то или више нећу да играм игру и побринућу се да други знају за закрпу пре него што играм игру
Најбоља игра за 3гб до 4гб рама и такође ради на 2гб рама