Post by roalitthemskelo on Feb 25, 2022 8:50:07 GMT 9.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spirit of Justice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spirit of Justice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods palielināt naudu ▞▞▞
▞▞▞ Spirit of Justice 2022 version ▞▞▞
Labākais Ace Attorney kopš pārbaudījumiem un grūtībām. Patiešām episks pēdējais gadījums!
Es ļoti labi pavadīju laiku ar šo spēli, un likās, ka es piedzīvoju visas spēles paredzētās emocijas. Vienīgais mīnuss ir tas, ka tas nav garāks.
Paldies, ka uzdāvinājāt mums šo lielisko spēli Capcom komandai
Sākumā es vilcinājos to spēlēt, bet pēc tam, kad es tajā iesaistījos, es uzreiz iemīlējos. Nauda labi iztērēta.
Lieliska spēle, bet mani ļoti nokaitināja, ka samaksāju par šo lietotni un nevarēju to izmantot lidmašīnā. Lai spēlētu, noņemiet obligāto interneta savienojumu, un es to nomainīšu uz piecu zvaigžņu pārskatu.
Šo spēli ir ļoti vērts iegādāties!!!! Gaidīšu nākamo sēriju
Man patīk šī spēle, bet tā ir diezgan bojāta manā tālrunī (LG G7). Tas labi darbojas izvēlnēs, bet spēlē daļa ekrāna tiek nogriezta.
ikreiz, kad mēģinu spēlēt, skaļums pats samazinās. Es pagriežu to atpakaļ, bet es neko nedzirdu. Es pat pārbaudīju iestatījumus, un skaņa bija ieslēgta, bet es neko nedzirdu
Šī spēle tiek pārtraukta 18:9 ekrānā (pikselis 3a). Cik grūti var būt vienkārši centrēt displeju? Tagad es nevaru pabeigt spēli pēc pārslēgšanas uz savu jauno tālruni. Arī tiešsaistes prasība ir smieklīga.
Ļoti jautra spēle. Ļoti patīk šī sērija!
ES to izbaudīju. Mana vienīgā lielā sūdzība ir tāda, ka Courtroom Revolutionare vienkārši neizklausās pareizi kā rokdziesma, un jūs pat nespēlējat kā Atēna nevienā nozīmīgā dūzē, pat viena dziesma, kuru spēlējat kā viņa, stāstam nemaz nav svarīga. bet vismaz tas gadījums bija jautrs.
Game of Warriors Strateške igre kdy
Kā visi saka, ekrāna labā puse ir nogriezta. Spēle ir nespēlējama!
Spirit of Justice Adventure bwny
Mana pirmā ace attorney spēle, un tā ir pārsteidzoša. Lai gan sākotnēji tā šķita diezgan dārga spēlei mobilajā ierīcē, es ātri pamanīju, cik augsta ir spēles kvalitāte, kas vairāk nekā attaisno izmaksas. Pārliecinošā stāsta daudzie pavērsieni un aizraušanās, izdomājot, kurš bija vaininieks, jūtas fantastiski. Iegūstiet to tūlīt!
Patīk šī sērija. Prieks, ka jaunākais ieraksts ir nonācis mobilajā ierīcē.
Ļoti patīk šīs spēles.
Lol Tik grūti
Patika spēle. Tomēr es pastāvīgi saņemu brīdinājumus, ka tā patērē pārāk daudz CPU jaudas, kad lietotne tiek atstāta fonā. Nācās piespiedu kārtā apturēt lietotni, kad tā netiek izmantota.
Var apstiprināt, ka ekrāna problēmas 8:19 pikseļa XL ekrānā ir atrisinātas.
Episks
Viss ir kārtībā. Bet pirmajā gadījumā tas vienmēr avarē pēc pirmā ieskata 3D sižetā. Es izmantoju LG planšetdatoru, tāpēc es nezinu, kāpēc tas nepārtraukti avarē. Ja jūs varētu sniegt palīdzību vai varbūt atjauninājumu, tas patiešām varētu palīdzēt.
Nevar pielāgot malu attiecību, un kopš tālruņa atjaunināšanas displejs ir pilnībā nobīdījies uz sāniem līdz vietai, kurā es vairs nevaru piekļūt tiesas ieraksta pogai. Kad (ja) tas tiks labots, es atgriezīšos atpakaļ. Citādi ieteiktu kādam bez platekrāna telefona.
Manā Google Pixel 2 XL ir nogriezta spēles labā puse, tāpēc to nav iespējams spēlēt
Spēles kļūda. Trešā korpusa luminola daļa nedarbojas uz Pocophone. Mēģināšu ar citu ierīci, ja uzzināšu veidu, kā pārsūtīt saglabātos datus.
Labākā Ace Attorney spēle, Maijai tevis pietrūka:<
Spirit of Justice સાહસિક brav
Lieliska spēle. kā gaidīts, nebija nekādu problēmu, un apturētie saglabāšanas faili ir ļoti uzticami
Lieliska daļa šajā lieliskajā sērijā, kuru spēlēju kopš pirmās sērijas DS — milzīgs satura daudzums un pārsteidzoša māksla, ietver 6 futrāļus (tostarp papildu vienu).
Kā Ace attorney fans no pirmās reizes, kad tas tika izlaists DS Light, es biju sajūsmā, kad to atradu pakalpojumā Google Play, jo nevarēju to atskaņot 3DS. Liels paldies capcom, lūdzu, izlaidiet vairāk. Man vienkārši patīk grafika un sižets. Pilnīgi tās cenas vērta īstam fanam. Pat nav nevienas problēmas ... manā ierīcē darbojas ļoti labi.
Miskastes savienojuma prasība iznīcina šo spēli. Nepaliks atvērts aizmugurē. Ja nav izveidots savienojums ar internetu, jūs nevarat spēlēt. F'D up catch 22, ja es varu spēlēt kotor, twewy, GTA pārpilnībā bezsaistē, tad man vajadzētu būt iespējai spēlēt nišas grafisko romānu/mīklu spēli arī bezsaistē. Tā rieksti. Labojiet, lai varu atskaņot, tad piešķiršu jums 5 zvaigznes.
Kāpēc man ir nepieciešams interneta savienojums, lai spēlētu? lūdzu, padariet to atskaņojamu bezsaistē.
Spirit of Justice Macera Oyunları ksai
Avārijas, startējot operētājsistēmā Android 10.
Mīlēts stāsts, kas piepildīts ar pavērsieniem!
Spirit of Justice Dobrodružné zifp
Spēle kopumā bija laba, un man tā patika sižeta dinamika un visa lieta... bet tagad, kad esmu redzējis, ka spēlē patiesībā ir īpaša epizode, kā to aktivizēt?
Lielisks sižets kā vienmēr ar Ace Attorney spēlēm.
Spēle nav saderīga ar 18:9 ekrānu (Pixel 2 XL). Sajauc lietotāja interfeisu.
Lieliski. Es ceru, ka viņi atgriezīsies un izlaidīs pirmās trīs sērijas spēles tāpat kā iPhone!
Spēle nav ekrāns nav pilnībā redzama. Manā Galaxy S10 ekrāna galējā labā daļa kļūst melna, taču citādi spēli joprojām var spēlēt. Iespējams, labākais mobilo Ace Attorney spēļu sižets. Ieskats no Kuh'Rain izmēģinājumiem, iespējams, ir visinteresantākās spēles daļas, ņemot vērā, ka tajā slepkavība tiek aplūkota no upuru acīm. Būtu 5 zvaigznes, taču audio var stostīties iekšā un ārā, un, kā minēts iepriekš, ekrāns nav pilnībā izveidots.
Labākā ace attorney spēle, ko līdz šim esmu spēlējis
Es izmantoju LG V30. Sākumā nekas nav kārtībā, un es to uz brīdi noliku malā darbu dēļ. Tagad, kad es vēlos to pabeigt, displejs pēkšņi tika apgriezts! Ekrāna displeja kreisajā pusē ir kā liela sprauga, un telefona pagriešana nekādi nepalīdz, Mēģināja mainīt iestatījumus, bet nekas nemainījās. Lūdzu, izlabojiet šo!